Stressreduktion og -håndtering med mindfulness for private, virksomheder og organisationer Stressreduktion og -håndtering med mindfulness for private, virksomheder og organisationer
Life in Motion
(+45) 28 70 76 47
beck@lifeinmotion.dk
Mejlgade 28, Aarhus C

 

Kursisterne siger om Mindful Self-Compassion kurserne:

'I første omgang var jeg meget skeptisk omkring MSC. Jeg syntes, at self-compassion lød som noget navlepilleri og lidt for ”hippiet” til mig; men efter en snak med Anne Marie, besluttede jeg at give det en chance – hvilket jeg hurtigt blev rigtig glad for. MSC er meget lettilgængeligt i den forstand, at man allerede i første lektion får meget konkrete redskaber til selvberoligelse.  Redskaber som hurtigt og let kan bruges lige her og nu, når man i hverdagen oplever stress, angst eller andre svære følelser.

At skulle tale sammen i små grupper og efterfølgende i plenum om ens oplevelser undervejs i programmet virkede meget afskrækkende på mig. Jeg frygtede igen navlepilleri og at skulle blotte mig selv overfor fremmede. Men programmets opbygning og Anne Maries fænomenale måde at være åben og rummelig overfor den enkelte, men samtidig meget tydelig omkring, at det er oplevelsen i meditationerne og ikke historierne bag, der er pointen, skabte et inspirerende og trygt rum. Dette gav mulighed for at fordybe sig i dagens emne og reflektere over, hvordan det påvirker en, samt hvordan det kan bruges konstruktivt for den enkelte efterfølgende.

For mig var det vigtigt, at der var et vist videnskabeligt belæg for programmets indhold. Personligt oplevede jeg, at der var en god balance mellem selvoplevelse og baggrundsviden om, hvorfor vi tænker og reagerer, som vi gør – og hvorfor der faktisk er godt ræsonnement (helt ned på hjerne-kemisk niveau) i at bruge de redskaber, som programmet tilbyder. Der er ingen tvivl om, at MSC er en tankegang og et redskab, som har givet mig et skub mod en hverdag med mere selvbevidsthed og en langt større rummelighed overfor mig selv og mit følelsesliv. Begge dele noget som giver mig mere ro, og som jeg vil tage med mig videre i livet.'

Tidligere kursis på MSC 8-ugers forløb og mor til to små børn.


"Mindful Self-Compassion kurset har givet mig mulighed for at ankomme i mig selv, uanset hvilket kaos der står omkring mig. At meditere og at finde ind til ”min egen bedste ven”, nemlig mig selv. At jeg kan tale positivt til mig selv og ikke altid søge andres anerkendelse.
Her efter kurset har jeg det markant anderledes. Jeg oplever i det daglige at blive optaget af ting, som jeg ikke så i mit liv omkring mig tidligere. Fordi jeg havde besluttet mig for, hvordan mit liv så ud og hvem jeg var. Ved kurset har jeg opdaget dejlige sider af mig selv, som jeg ikke har mødt i mange år. På den måde har det været livsforandrende. Mange af sætningerne fra meditationerne går gennem mit hoved hver dag. Dét rykker."

Linda.
Tidligere kursist på MSC 8-ugers kursus


"Jeg kan virkelig anbefale Life in Motions kursus, 'Mindful Self-Compassion', som jeg selv har deltaget i med stort udbytte. Det giver så god mening at koble Self-Compassion-aspektet på Mindfulness-praksis overordnet set. Kurset giver dig redskaberne til at opnå en dybere "mindful" selvindsigt, som er grundliggende for hele ens måde at være-i-verden. Self-Compassion er ikke det mindste navlepillende, som nogle måske fejlagtigt tror, men derimod en vej at nå erkendelse af, hvad der udfordrer og former éns væren, og ud fra dette give sig selv forbedrede betingelser for at kunne være og vokse som menneske, være tro og venlig mod sig selv - og dermed også være tilstede ”med og for andre”. 

Anne Trollehave


Kursisterne siger om Mindfulness Baseret Stress Reduktion 8-ugers kurser:

"Jeg havde den fornøjelse at følge et mindfulness-forløb med Anne Marie. Hun er kompetent og professionel, og forstår at gøre det praksis- og jordnært. Hendes fokus på at det handler om at opbygge en ny praksis og at det kræver øvelse, er helt centralt, og derfor bliver forløbet hos hende direkte brugbart. Det har bestemt haft en effekt hos mig, og mine jeg giver mine bedste anbefalinger."

Anders Vaerge
‎Entrepreneur and Business Consultant
"Jeg valgte at tage et 8 ugers MBSR kursus hos Anne Marie Beck, som en del af min 'genoptræning' efter en periode med stressrelateret sygmelding.

Jeg satte enormt stor pris på den struktur og videnskabelighed der ligger bag kurset. Det var også en meget god oplevelse at dele erfaringer og udfordringer med de andre deltagere, og følge hinandens forløb. Det var en meget åben og varm stemning i gruppen hvilket gav en god tryghed. Jeg bruger nu efter kurset mange af det værktøj, øvelser og meditationer som Anne Marie introducerede os til, og kan mærke at det er en tilgang jeg bærer med mig resten af livet.

Jeg kan varmt anbefale kurset, og også gerne inden stressen fører til en sygmelding!"

Jakob
Arkitekt


"På Anne Maries kursus lærte jeg betydningen af at bare sidde der og sidde, er det sværeste og sværere end det meste. Tanker der forsøger at forføre, ting der skal huskes, brudstykker af oplevelser, alt muligt, også ligegyldige ting, tanker der bare kæmper for at få opmærksomhed. 
Det har været en slags oprydning i alle de tanker, tanker som bare banker rundt inde i mit hoved. Jeg troede at jeg skulle tage mig af dem alle sammen og sikken en frihed det er at sige "nej tak" til en tanke, ikke at skulle forholde sig til det evige repeat af tanker. 
Det er det mest opbyggende jeg har gjort for mig selv – og uden Anne Maries store viden, kæmpe tålmodighed og behagelige væsen var jeg ikke kommet så langt."

Tine Werner
Grafisk designer

"Når jeg har mindfuldness i mit liv, husker jeg at stoppe op og tage mig tid til og med mig selv. Når jeg har tid med mig selv kan jeg mærke hvem jeg er, hvor mine grænser går og hvordan jeg bedst er tilstede i mit liv og overfor andre. Hos Life in Motion og Anne Marie bliver man en del af en uhøjtidelig og uformel atmosfære, hvor man kan komme som man er og blive mødt med respekt og forståelse for egne processer."

Franka Birn-Abrahamsen
AC Horsens
Creative Linup
ABBI Ecom ApS


' Det har været en meget stor glæde og inspiration at arbejde og undervise sammen med Anne Marie på hendes 8- ugers mindfulness forløb i Life in Motion.

På kurserne præsenterede jeg ny forskning, blandt andet foretage her i Aarhus, der viser at de celler og de dele af hjernen der bliver påvirket af stress, kan genvinde deres sundhed og aktivitet gennem meditation.

Anne Maries mangeårige erfaring med mindfulness, hendes evne til at fornemme og mærke sine kursister og hendes store livsglæde, skaber et miljø med tryghed og varme, hvor det er muligt at komme i dybden og arbejde med det som betyder allermest for den enkelte"

Jesper Dahlgaard 
Docent, Forskningsleder,
Cand.scient, Ph.D., Master i Positiv Psykologi 

"Anne Marie er en fantastisk guide ind i mindfulness's verden. Som elev på hendes kursus er man hele tiden i gang med at "gøre" mindfulness og det giver en dybde til både erfaringer og til samtaler som er helt særlige. Forløbet bygger på at man gennem at være kan forstå og Anne Marie er en dygtig og nænsom fører ind i den nye erfaringsverden som mindfulness er. Skal man ændre vaner og lykkes med det, er det nødvendigt at man er vågen og opmærksom og Anne Marie er en venlig og mild motovater som giver lyst til og nysgerrighed på forandringer"

Anne Voigt Christansen
Ideudvikler, projektmager og skuespiller at SPeX

"Da jeg startede på kursus i mindfulness hos Life in Motion var jeg på forhånd lidt skeptisk. Men da jeg var både stresset og havde forhøjet blodtryk havde min læge anbefalet mig at prøve det. Jeg gav det en chance.

Nu - 8 uger efter- er mit blodtryk normalt, og jeg har fået flyttet rundt på nogle ting i mit liv, så jeg ikke længere er så stresset.
Der er ingen tvivl om at Anne Marie Becks kursus har betydet en afgørende forandring i mit liv."

Irene
Journalist

"Jeg har altid været en typisk "tænke-pige" med alt hvad det fører med sig af bekymringer og generelt negative spiraler, der efterhånden kun tog til i styrke, indtil de til sidst fyldte så stor en del af mit liv, at jeg var både stresset, ukoncentreret og udmattet. Der foregik især en masse tankearbejde i forhold til min fortid og min fremtid, hvor hver en sten blev vendt og drejet. Da Anne Marie fortalte mig om sit 8-ugers mindfulness-kursus, greb jeg muligheden for at få vendt mine tankegange. Det viste sig at være en utrolig god beslutning. Hver kursusgang var et frirum med plads til fordybelse og tid til at dykke ned i sig selv og i nuet gennem åndedrætsøvelser, yoga, meditation og en mere teoretisk baggrund. Mellem kursusgangene fik vi konkrete redskaber og opgaver, som vi skulle øve os på i hverdagen. Det skabte en god overgang mellem kurset og ens praktiske hverdag, og øvelserne blev efterhånden en del af ens måde at tænke og agere på - også uden for kursuslokalet. Alt i alt lærte jeg, at jeg faktisk HAR mulighed for at skubbe mine tanker og mit nærvær i en positiv retning, og det har mindfulnesskurset givet mig nogle vigtige redskaber til at kunne opnå! Jeg anbefaler på det bedste Anne Marie Beck med sin rolige, imødekommende og humoristiske tilgang og hendes 8-ugers mindfulnesskursus."

Cecilie
Studerende

Anne Maries leading sounds lovely.  Her tone of voice and pacing sound very natural and warm."

Melissa Blacker, M.S., M.A
Teacher and codirector of Mindfulness-Based Stress Reduction Teacher Development programs, Massachusetts

"Jeg bliver varm om hjertet, hver gang jeg er opmærksom på trække vejret. Det har hjulpet mig til focus og nærvær i mit liv.

Tænk så nem en øvelse som vejrtrækning, kan give så meget glæde.
Jeg kan give dig mine bedste anbefalinger og til alle jer der tænker over, om i skal deltage på et hold "bare gør det, I kan bruge det resten af jeres liv"

Jane Kaadt
Receptionist

"For mig er det noget nyt at have et direkte fokus på sindet, og jeg var da også en lille smule bekymret for, at det kunne blive lidt for langhåret og røgelsesfuldt. Heldigvis viste kurset sig at være ganske jordnært, så det ikke blev nødvendigt at sluge kameler for at være med.

Kurset gav mig kendskab til et brugbart redskab, som jeg både kan bruge til at finde ro i dagligdagen og som jeg kan hente frem, når jeg har været i situationer med overvældende stimuli. Når man som jeg har tinitus med stor lydfølsomhed, er det ikke kun støj, der kan udløse en forværring; men også stress, uvante situationer eller langvarig koncentration. Derfor er det så vigtigt for mig, at have en indgang til at afstresse hjernen."

Anne
Kursist


 "Du skal finde hjem til dig selv", sagde min stresscoach til mig, da jeg, efter et par måneders sygemelding pga. stress, spurgte hvordan jeg skulle komme videre. Derfor meldte jeg mig til et 8 uger kursus i mindfulness.
Kurset gjorde mig gradvist mere og mere bevidst om, hvad jeg gør og tænker, og hvordan det påvirker min krop. Pludseligt kunne jeg mærke, hvad der bringer mig væk fra mig selv, og hvad der bringer mig hjem. Anne Maries gode instruktion og store empati kombineret med en god struktur i øvelserne gjorde det muligt for mig, under forløbet, at holde fast i daglig meditation.
Det har givet en hel anden ro i kroppen og ikke mindst i hovedet. Og nej, jeg har ikke fundet hjem endnu, men jeg er på vej."

Lars
Kursist

"For mig har Life in Motion betydet et endnu større kendskab til Mindfullness og meditations styrke i hverdagen.

Hos Life in Motion er plads til alle, og på alle niveauer. Atmosfæren er kærlig, varm, hjertelig og med et glimt at humoristiske indslag, og Anne Marie er super god til at få gruppen til at interagere med hinanden på en naturlig måde. Der er meget fokus på konkrete undersøgelser indenfor eks hjerneforskning, der bevidner teoretisk til mindfullness’ gode virkning, mere end den spirituelle del af meditation, hvilket for mig gør det ekstra brugbart og realistisk (ikke noget hokus pokus i dette)
Jeg kan virkelig anbefale at komme under Anne Maries vinger og lære at finde ens indre styrke og ro, ikke kun i stressede situationer, men gennem livet som helhed. Jeg bruger det hver dag til at få det bedste ud af mig selv og min omverden. Se det positive i de fleste situationer og løse dagens udfordringer med min egen tankevirksomhed."

Susanne Kold Jensen
Event Coordinator, ARoS, Aarhus Museum of Modern Art


"Anne Marie har en unik evne til at skabe den atmosfære, der er nødvendig for, at man kan udvikle kendskabet til sig selv. Hun udviser ro, nærvær, venlighed og har evnen til at inkludere alle - uanset forskellighed. Hendes store faglighed gør, at 8-ugers kurset virkede meget professionelt."
 
Pia Vind
Kursist

"Som den skeptiker og multitasker jeg er, havde jeg ikke de helt store forventninger til et mindfulness kursus, men jeg havde et åbent sind. Mindfulness har at gøre med at være til stede i nuet, være opmærksom på her og nu, bevidst opmærksom vel at mærke. Jeg havde en tendens til at lade min tanker flyve bagud på hvad der var sket tidligere eller fremad på hvad der måtte ligge og vente. Men efter 8 sessioner med fysiske og mentale øvelser - yoga og meditation - under Anne Maries kyndige vejledning, har jeg lige så stille, næsten umærkeligt, flyttet mig. Jeg har lært at være mere til stede i nuet, at opleve og sanse øjeblikket uden at lade mig stresse af fortid eller fremtid. Vejrtrækningen er altafgørende her og når jeg falder tilbage i gamle mønstre (hvad der uvægerligt sker), vender jeg min opmærksomhedpå vejrtrækningen og tager 'pusterummet'. Opmærksomhed på vejrtrækningen gør at tankerne bliver fokuserede og sindet falder til ro. Så i dag er der mange 'pusterum' i min hverdag.
Jeg erkender at der er lang vej endnu, men kurset hos Anne Marie har sendt mig i den rigtige retning og jeg har daglig glæde af de teknikker jeg har lært. Min tilværelse er stadig stressende, men jeg har lært at standse op, observere og single-taske, så jeg ikke kommer ud i det virvar af følelser, tanker og fornemmelser der forhindrer mig i at klare mine arbejdsopgaver effektivt.  Jeg kan på det varmeste anbefale mine stressede eller forjagede medmennesker at forsøge sig med en mere mindful tilgang til tilværelsen. En tilgang, der åbner op for nye, spændende muligheder i hverdagen."

Annemarie Backmann
Lektor ved Institut for Erhvervskommunikation, Aarhus Universitet

Det er en fornøjelse at blive guidet af Anne Marie. Hun har en klar, tryg og inviterende stemme, der hjælper til at holde mig vågen og undersøgende. Hendes måde at skabe opmærksomhed på kroppen og åndedrættet, vækker min nysgerrighed og lyst til at være til stede i fornemmelsen.
Anne Marie har en venlig og energisk udstråling, der mærkes også i hendes guidning. Den måde hun inviterer til at være tålmodig og venlig i min tilgang til mig selv, nærer og udvider min medfølelse. En guidning af Anne Marie giver en oplevelse af ro, mildhed og kontakt."

Anita Hansen
Aut. psykolog og erhvervspsykolog

"På kurset kan man  tydeligt mærke Anne Maries begejstring for mindfulness, men også ydmyghed: Det er noget man skal øve sig i, og det er ok at det er svært, og at den svipser en gang imellem. Tempoet er godt, for det går tilpas langsomt til, at man kan mærke ordentligt efter: Hvordan føles det egentlig i min krop? Og hvordan er det lige, jeg giver slip på tankerne?
Anne Marie er på én gang super professionel, glad, varm, sjov - og rigtig meget til stede!!"

Marie Capitani
psykolog, cand.psych.

"På kurset i mindfulness har jeg oplevet, hvor givende det er at give krop og sind en pause fra hverdagens bombardement af indtryk. Ved at vende blikket indad og dermed give mig selv lov til "at lukke alt andet ude" føler jeg dels en enorm lettelse og dels en utrolig skærpelse af sanserne.

Oplevelsen af at der indimellem kan blive "stille" indeni har jeg nydt meget. Det giver mulighed for at lytte til kroppen på en helt anden måde, end jeg normalt er vant til. Og når så tankerne kommer, er jeg blevet meget mere bevidst om, hvordan netop disse påvirker mit humør og sindstilstand.

Anne Marie formår med sin nærværende formidling at nå ud til hver og én af os deltagere lige fra starten. Jeg har følt mig meget velkommen lige fra jeg trådte ind ad døren.

Selvom jeg ingen erfaring havde med mindfulness oplevede jeg fra første færd, at jeg faktisk godt kunne finde ud af det. Her gjaldt det om blot at være til stede og være nysgerrig på, hvad der skete indeni.

Anne Marie forstår kunsten at "walk the talk" - hendes gøren og laden afspejler det, hun taler om."

Marianne Steensgaard Kristiansen
Sygeplejerske og Essentiel Integrativ Psykoterapeut & Supervisor

 
Life in Motion -(+45) 28 70 76 47 - beck@lifeinmotion.dk - Mejlgade 28, Aarhus C