Stressreduktion og -håndtering med mindfulness for private, virksomheder og organisationer Stressreduktion og -håndtering med mindfulness for private, virksomheder og organisationer

 

Et halvdags stilhedsretreat med mindfulness og self-compassion lørdag d. 2.11. 2019. 

 

At tilbringe en halv dag i stilhed med guidet meditationer giver mulighed for at komme hjem til kroppen, at give dig selv indre næring og at lade stilheden finde plads i både krop og sind. 

Retreatet er en invitation ind i at undersøge, hvordan det er at fylde dit sind og krop fuldt ud med opmærksomhed og medfølelse. Det gør vi ved at se, opleve og observere hvad der opstår i os, og give og respondere med kærlig og venlig omsorg.  Forbindelsen mellem krop og sind kan medvirker til at vi bedst træffer beslutninger, som bidrager til større balance mellem vores indre og ydre liv. 

Meditationerne vil vare 20-30 minutter. Vi vil bl.a. praktisere de tre kernemeditationer i MSC programmet – kærligt åndedræt, kærlig-venlighed til os selv, og at give og modtage medfølelse. 

Retreatet henvender sig til tidligere MSC-kursister og andre med indgående erfaring med mindfulness, slf-compassion og meditation.

Dato: 
2.11.2019 kl. 9.00 – 13.00

Adresse:
Mejlgade 96, 4.sal

Pris: 
500,00 kr inklusiv te og snack

 

Tilmelding: 
Anne Marie Beck på telefon nr 28 707 647 eller Kontakt Life in Motion


Yoga, mindfulness og meditation city- retreat i Aarhus 16.-17.11. 2019 ved fysioterapeut og yogalærer Mai Nichol og mindfulness-instruktør Anne Marie Beck

Flere informationer på vej.


5-dages yoga og Mindful Self-Compassion retreat i Spanien i september 2020

Tag med mindfulness-instruktør Anne Marie Beck, yogalærer/fysioterapeut Mai Nichol og iværksætter Franka Abrahamsen på et 5-dages yoga og mindful self-compassion retreat for kvinder uden for Girona i nordspanien i september 2020.

Mindful Self-Compassion betyder, at vi bliver gode til at behandle os selv på samme måde, som vi behandler de mennesker, vi holder allermest af. 
På retreatet præsenteres du for Mindful Self-compassion teknikker udviklet af Kristin Neff og Christopher Germer i et evidensbaseret program, som kan implementeres med det samme, og du får rig lejlighed til at fordybe dig i og reflektere over teknikkerne. 
Retreatet ligger i et naturskønt område med mulighed for vandreture, ro og afslapning. 
Der er dagligt guidede meditationer og yoga, og der vil være mulighed for massage behandlinger af dansk kvindelig massør. Alt dette samles af skøn sund vegetarisk mad lavet i eget køkken og samvær med andre kvinder.

 

Retreatet er ikke en wellnesstur, men en arbejds - og fordybelses tur, hvor vi med stilhed, ro og respekt for hinanden, har mulighed for at koble helt ud af hverdagen og få ro på vores indre arbejdsprocesser. Det forventes at du kan tage vare på dine egne processer og at du kan deltage i fysiske aktiviteter, hvor lange stræk og meditation i siddende stillinger er en del af programmet.

Antal deltagere: max 10
Overnatning i delt dobbeltværelse
Pris: 5000,00 kr
Inkluderet er kost, logi og transport i Spanien
Massage behandlinger tilkøbes
Prisen er ex. fly til Girona, som kan købes for omkring 6-800 kroner retur fra Billund og København.

Anne Marie Beck er en erfaren Mindfulness instruktør i Mindfulness Baseret Stress Reduktion, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi og Mindful Self-Compassion og har mediteret siden 1992. Uddannet ved bl.a Jon Kabat-Zinn, Mark Williams og Kristin Neff. Ejer af Life in Motion, Mindfulness i Aarhus siden 2004.

Mai Nichol har praktiseret yoga siden 2000 og er uddannet yogalærer (Tyskland og USA, og siden som fysioterapeut i 2015. Hun har siden 2008 haft et samarbejde med Anne Marie Beck på MBSR 8-ugers kurser og Silent Retreat-dage ifm disse. 
Mai’s undervisning er fokuseret på at skabe forankring og energiflow i kroppen gennem det dybe åndedræt og alignment gennem yoga stillinger. Opmærksomhed bringes herved på de områder i kroppen, hvor vi oplever spændinger, eller er fastlåste og der arbejdes bevidst, mindfully med at tilføre ny energi og løsne gamle bevægemønstre, som ikke længere tjener os.

Franka Abrahamsen er Iværksætter og entrepreneur, ejer af firmaet creative Lineup, som gennem de sidste 10 år har stået for store events i Danmark. På retreatet står hun for al praktik og logistik omkring opholdet og hun er desuden vores vegetariske kok, som forkæler os undervejs på rejsen.

 

Ønsker du en plads på retreatet så skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvorefter du vil få flere informationer om indbetaling af depositum og ophold.


 


 


 
Life in Motion -(+45) 28 70 76 47 - beck@lifeinmotion.dk - Mejlgade 28, Aarhus C